Ivo van Hove’s All About Eve production with Cate Blanchett postponed to Spring 2019

Hello Blanchetters!

Last December, we made a post with the conflicting information we had about the stage version of All about Eve and now we have more news about it. According to the Belgian newspaper De Standaard, All about Eve, the theatre production set to be directed by Ivo van Hove starring Cate Blanchett at London’s West End, is postponed for a year due to planning reasons. The play, based on the film of the same name from 1950, was first planned for March 2018, but is now set to open in the spring of 2019. As stated by the publication, in a short message, producer Sonia Friedman says that scheduling reasons are the cause of the postponement, without releasing further details. See article originally in Dutch below.

De première van All about Eve, de theatervoorstelling die Ivo van Hove met filmster Cate Blanchett maakt op het Londense West End, wordt omwille van planningsredenen een jaar uitgesteld.

Na Antigone met Juliette Binoche en Obsession met Jude Law, zou de Belgische regisseur Ivo van Hove dit voorjaar een theaterstuk creëren met een andere ster van het witte doek: de Australische actrice Cate Blanchett. All about Eve, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1950, stond eerst gepland voor maart 2018, maar wordt nu uitgesteld naar het voorjaar van 2019.

In een korte boodschap laat producent Sonia Friedman weten dat ‘scheduling reasons’ aan de oorzaak liggen, zonder verdere details vrij te geven. Het gebeurt wel vaker dat theaterproducties met filmacteurs uitgesteld worden, omwille van conflicterende data of budgetten die niet rond geraken.

Source

Thanks to Dani on Twitter for sharing the news!